Nyheder

12/1-12 Hvilken julegave. Fendi fødte 6 dejlige hvalpe juleaften - kan man så ønske sig mere. Der var 4 dejlige hanner og 2 dejlige tæver. Skulle du være interesseret i en hvalp efter parringen af Fendi og Aga, så kan du læse mere om de to skønne hunde under "Hvalpe" og "Agas date". Her vil du også kunne se Fendis stamtavle. Hvalpene bliver solgt med DKK stamtavle.
3/12-11

Vi er utrolig stolte over, at kunne fortælle, at vi har lavet en parring mellem Friisengårdens Elvira Madigan (Fendi) og Ace of Beton's Aganos (Aga). Vi ser meget frem til det samarbejde, som der er og vil blive lagt i denne parring, sammen med Iben og Thomas Bremer, som ejer Fendi.
Hvalpene forventes at blive født i slutningen af december 2011.
Skulle du være interesseret i at læse mere og se billeder, så kan du finde oplysninger om de to skønne hunde under hvalpe og Ace of Beton's Aganos (Aga) date.

30/10-11 Stort tillykke med fødselsdagen til vores pige Joyleen - 5 år i dag.
27/8-11 Stort tillykke med fødselsdagen til vores egen lille Bette, som bliver et år i dag.
21/8-11

Vi har deltaget i et par udstillinger siden sidst. I kan se under de forskellige hunde hvordan de har klaret sig. Det har været helt fantastisk, ikke mindst Aga som blev BIM i Varde den 20/8-11 og Star som blev BIR Hvalp.
Vi har også været en tur i Norge på NBK's Bulltræf. Det var en hyggelig tur og vores hunde klarede det rigtig fint. Bette og Aga fik Excellent 2 med CK og Star vandt hvalpeklassen tæve med SL.
Vores opdræt Ace of Beton's Agori (Cujo), som ejes af Pia og Lars var for første gang med i Norge og Cujo fik Excellent 1, CK, Res.CAC, 4. bedste han (der deltog 50 bullmastiffer) og i Vejen den 30. juli Cujo BIM, Excellent 1, CK, CAC, CACIB. Stort tillykke til Pia og Lars - det er så fantastisk flot og vi er utrolig stolte.
Håber I alle har haft en god sommer.

15/6-11 Vi deltog i DKK, Kreds 3's sommerskue den 13/6-11. Vi havde kun taget Star med og hun gjorde det til UG med kryds og slange - det kunne simpelthen ikke blive bedre - BIS Hvalp. Der deltog rigtig mange hvalpe i alle racerne, så det var så fantastisk flot af Star, at hun slog dem alle. Ja vi er heldige, og vi sætter stor pris på, at vi har fået lov til at få hende fra Game Keeper. Tak til Trude og Rune.
4/6-11

Kennel Ace of Beton havde en skøn dag på Dansk Bullmastiff Klubs Winner show 2011. Alle vores dejlige hunde gjorde det fantastisk og dommeren Anne-Marie Class fra Frankrig var meget begejstret og gav os nogle fantastiske kritikker - vi er så stolte.

Ace Of Beton's Candle In The Wind = BOB Baby
Ace Of Beton's Bette Midler = 3. bedste tæve med CK og Reserve Certifikat (10 måneder gammel)
Ace Of Beton's Aganos = 2. bedste i Åben klasse med CK
Ace Of Beton's Agori = 3. bedste i Åben klasse med CK - Stort tillykke til Lars og Pia
Game Keepers Wish Upon A Star = 2. bedste hvalp med særdeles lovende.

Vi har lagt lidt nye billeder ind - så hvis du har lyst, så kig under vores hunde og se hvor store og flotte de er blevet.

22/5-11

Fantastiske Aga har fået sit første CACIB og CERT. Han blev bedste han og blev BIM i Hillerød og dermed har han kvalificeret sig til Crufts i England. Han er fantastisk.

Lille Candle har fået sin egen side, som du finder under "vores hunde". Hun vokser og er en skøn lille tæve.

Chester har fået et dejligt nyt hjem hos Rikke og Tim, hvor han bor sammen med katte. Se den dejlige famile under "hvalpe" og C-kuldet.

Bette er en dejlig pige, som stadig holder gang i os alle og er ved at få lært, at man altså ikke må spise dørkarme. I øjeblikket er hun i løb, så Aga synes hans søster er noget af det skønneste og Bette synes at hun har det åhhh så forfærdeligt hårdt.

Dejlige Star har været med på sin første udstilling - i Tønder. Her blev hun bedste baby med særdeles lovende. Så hun har gjort det flot på sin første udstilling.

Dejlige Joyleen og Anton nyder livet, som de ældste på Ace of Beton.

Ja lidt er der sket her siden sidst, men tiden går for hurtigt, så det er om at leve i nuet.

14/4-11 Så har vi lagt billeder ind af Ace Of Beton's Close To Ones Chest og Ace of Beton's Candle In The Wind. Du finder dem under "Hvalpe" og "C-kuld".
14/3-11 Så har vi fået taget et par billeder af vores dejlige tøser, Bette og Star. Du finder dem i deres egne gallerier.
9/3-11 Der er lagt et par billeder ind af de to babyer - 1 uge gamle. Find dem under "Hvalpe" og "C-kuld".
7/3-11

Så har vi fået 2 dejlige hvalpe. En tæve og en han. De trives både hvalpe og mor Joyleen. Vi vil lægge billeder ind snart.

Der er liv her på Ace of Beton. Bette og Star er et par super skønne hvalpe, som kan holde gang i os. De bliver bare så hurtig store, så man skal huske at nyde den dejlige hvalpetid.

Bette har været på skue den 6. februar, hvor hun fik et Særdeles Lovende og Aga har været i Fredericia den 12. februar på udstilling, hvor han fik excellent, så vi er meget stolte af vores hvalpe.

Vi har lagt et par skønne billeder ind af Bette og Star i Fællesgalleriet. Håber I vil nyde dem.

1/2-11 Vi har den glædelige nyhed, at vi venter hvalpe. Joyleen er blevet scannet drægtig. Du kan læse mere under "hvalpe" om vores spændende parring, som vi har lavet i samarbejde med Kennel Game Keeper i Norge. Derudover så har Star fået sin egen side og der er lagt nye billeder i Stars, Bettes og Antons gallerier og fællesgalleriet.
27/1-11

Så er det nye år startet. Håber alle er kommet godt ind i det. Vi har starte året med en fantastisk glæde for os. Vi har fået en ny lille stjerne til Ace of Beton. Game Keeper's Wish Upon A Star kom til Danmark i går. Vi er utrolig glade for, at vi har fået lov til at få hende til Danmark. Tusind tak til Trude og Rune - I er simpelthen fantastiske.
Vi havde en super hyggelig tur til Norge og havde den store fornøjelse at Iben gerne ville med os. Det gjorde den lange tur sjov og hyggelig og uden mulighed for at sove :-), men hvad gjorde det i det selskab - Tak Iben for dit altid gode humør og dejlige selskab.
Vi skal nok få lagt nogle flere billeder på af vores lille nye "Star", som hun bliver kaldt, så hurtigt som muligt.

26/12-10

Så har vi fået opdateret hjemmesiden. Vores dejlige Bette har fået sin egen side - langt om længe. Vi har også fået lagt nogle skønne billeder ind af dem allesammen i sneen, som vi alle her på Ace of Beton har nydt i fulde drag. Hvis du har lyst til at se, hvad vi har lavet, så kig i hundenes egne gallerier. Dem finder du, hvis du går ind under "Vores hunde" og klikker på den hund du gerne vil se, og så klikker du på "galleri". Håber du vil nyde dem, lige så meget som vi nød, at tage dem. Go' fornøjelse.

Godt nytår til alle.

19/12-10

Vi vil gerne takke alle for året der gået. Vi glæder os til at se, hvad næste år vil bringe for alle vores dejlige hunde.

Glædelig jul og godt nytår - fra os alle på Kennel Ace of Beton.

16/11-10

Vores tid går med vores dejlige Bette, som vokser sig stor. Hun bliver socialiseret på mange forskellige voksne hunde og hvalpe. Hun er også begyndt at gå til ringtræning og i hvalpelegestue - og så lege hun jo med alle de "store" herhjemme. Så der er nok at se til, så beklageligvis så har hjemmesiden været den som har måtte vente, men vi vil forsøge at gøre det godt fremover.

En af de store nyheder her på Kennel Ace of Beton er, at Ace of Beton's Aganos (Aga) og Ace of Beton's Agori (Cujo) er blevet HD og AD fotograferet og begge fået HD:B og AD:0, så det er vi meget glade og stolte af.

Vi har lagt nye billeder ind i hundenes fællesgalleri - nyd dem alle fire. Dem finder du under "vores hunde" og vælger "fælles galleri". Vi har også lagt nogle nye billeder ind af Bette - men hun må lige vente med at få sin egen side, så dem finder du under "Hvalpe" og "B-kuld".

10/10-10 Nej det var ikke Aga - men så utroligt som de ligner hinanden, de to brødre. Vi har fået et par skønne billeder af Ace of Beton's Agios (Alfred). Du kan nyde dem under "hvalpe" og "A-kuldet". Tusind tak til Katrine, Helle, Jens og Alfred for billederne.
29/9-10 Så har Bette været ude for første gang - det synes hun var spændende. Du kan nyde billederne under "hvalpe" og så B-kuld.
26/9-10

Undskyld vi ikke har fået opdateret i et stykke tid, men det har været en travl periode med bl.a. den lille Bette. Det er fast arbejde at få et kuld - men det er fuldtids kun at få en - det kræver meget af os, at sørge for, at den lille Bette ikke kommer til at mangle noget, når hun nu ikke har nogen søskende. Men det er en skøn oplevelse, som vi ikke vil være foruden - og sikke en masse erfaring vi får.

Vi har fået lagt nogle billeder ind af Bette, som nu er blevet 4 uger og er blevet en rigtig lille hundehvalp, som farer rundt. Hun er super skøn. Så vi håber du vil nyde billederne af hende. Du finder dem under "Hvalpe" og så B-kuld.

Vi har også fået lagt et par billeder ind af vores dejlige Aga. Dem finder du i hans galleri under vores hunde, når du vælger Aga.

I går blev Aga, Cujo og Ozzy fra vores A-kuld Unghundementaltestet. Det gik super fint. Det er dejligt at se, at de har så fantastiske sind - men vi har jo aldrig været i tvivl - de er super skønne alle de drenge. Ikke mindst Ozzy, som overraskede alle - selv mentalbeskriverne - det var helt fantastisk. Cujo viste også, at han ikke kun ligner sin far af udseende, men også mentalt, så det kunne bestemt heller ikke være bedre. Desværre kunne de sidste tre fra kuldet ikke deltage - men måske en anden gang. Det håber vi.

31/8-10 Vi er stolte over at kunne præsentere den lille nye stjerne på Kennel Ace of Beton. Vi fik en tæve i vores B-kuld og hende har vi selv valgt at beholde. Mor og barn trives i hvalpekassen og hvis du har lyst, så kan du se de første billeder af den lille Ace of Beton's Bette Midler her - vælg B-kuld. Hendes kaldenavn er Bette. Vi vil løbende lægge nye billeder ind, som vi håber du vil vende tilbage og nyde.
15/8-10

Vi har været i Vejen på DKK udstilling i går. Det gik helt forrygende. Ace of Beton's Aganos (Aga) fik Excellent og blev 4. bedste han. Super gået af drengen som er 16 måneder.

Ace of Beton's Agori (Cujo) fik Very Good og blev 2. bedste junior han. Tillykke til Pia og Lars.

8/8-10

Så har vi et par nyheder. Allerførst vil vi fortælle, at Ace of Beton's Aganos (Aga) og Ace of Beton's Agori (Cujo) har været på tur til Bremen sidste weekend. Helt fantastisk gik det for Cujo, som gentog succéen fra Neümunster og lidt til. Han blev Bedste Junior, BIG Junior, BIS Junior. Endvidere tog han igen BIR og BIG 3. Så flot og vi er utrolige stolte som opdrættere. Stort tilllykke til Pia og Lars.

Aga stillede i en ældre klasse end han egentlig skulle, men klarede det også fint. Han blev 2. vinder begge dage. Så det var så flot af drengen. Alle 4 drenge (Aga, Cujo, Lars og Arne) havde en rigtig drengetur. Men jeg tror ikke de slipper for pigerne næste gang - den oplevelse vil vi ikke gå glip af :-)

I denne week-end har vi været i Norge på NBK's store og hyggelige Bulltræf. Ace of Beton's Aganos (Aga) gjorde det helt fantastisk. Han blev 2. bedste Junior med CK-kvalitet. Vi var så stolte af ham. Aga og jeg var også meget stolte af Arne, som blev kåret som udstillingens bedste handler - det kan han altså bare, så der blev uddelt kram til ham også - Tillykke skat :-)

Den sidste nyhed vi har at fortælle er, at vi er i lykkelige omstændigheder her på Ace of Beton. Vores dejlige Joyleen er blevet scannet drægtig, så nu må vi bare vente og se. Hun trives og er bare ååååh så gravid en lille dame. Vi glæder os og er meget spændte.

19/7-10

Vi har i dag fået Agas Diplom fra Tyskland og vi har endvidere fået officielt besked om, at han er den første dansk-opdrættede Bullmastiff, som er blevet Tysk Junior Champion. Vi er meget stolte af vores "lille baby".

15/7-10 Vores dejlige Anton dreng fylder 6 år i dag. Stort tillykke skønne dreng.
1/7-10

Så er vi ved at komme os oven på en fantastisk hektisk weekend. Først Specialklubudstilling lørdag, dernæst WDS om søndagen og søndag aften.......

Anton havde en forrygende WDS. Han blev blandt de 5 - 7 bedste champions i verden. Han fik os næsten til at stå med tåre i øjnene, sådan som han stod. Han var så flot den dejlige gamle dreng - Championklassens 2. ældste med sine 6 år. Hans sønner klarede det helt fantastisk. Ace of Beton's Agori blev 2. bedste junior i Verden og Ace of Beton's Aganos fik "Very Good". Så vi er meget meget stolte over alle drengene.

På Specialklubudstillingen lørdag deltog Anton ikke, men hans sønner gjorde. Ace of Beton's Agori blev 2. bedste junior og Ace of Beton's Aganos blev nr. 3. Det var så fint gået af de to drenge.

Det var også fantastisk hyggeligt, igen at møde en masse af dem, som man har lært at kende rundt omkring i Europa.

Søndag aften - ja det vil vi fortælle om på et andet tidspunkt......... men det var en meget hektisk weekend :-)

11/6-10

Stort tillykke til Lars og Pia. Vi kan næsten ikke få armene ned her på Ace of Beton. Ace of Beton's Agori (Cujo) har været på udstilling i Neumünster den 5. juni. Han blev - hold nu fast - Bedste Unghund, BIG Jugend, Bedst i Rasen (BIR - Voksen) og 3. bedst i gruppen (BIG 3-Voksen) og fik sin første titel: Jugendsieger Neumünster. Det er jo så fantastisk og vi er utrolig stolte og glade- også på Pia og Lars' vegne. Keep on going.

Vi har også fået billeder af Ozzy, så nu kan I se hele A-kuldet som ca. 1 årige. De er så skønne allesammen.

2/5-10 Ja, han gjorde det igen - vi er så stolte. Ud over al forventning, så blev vores dejlige Ace of Beton's Aganos 4. bedste han - kun 13 måneder gammel - det er da fantastisk. Vi er meget stolte - hmm måske man kan fornemme det .....
30/4-10 Vi har været så heldige, at vi har modtaget billeder af Alfred. Alfred er fra vores A-kuld. Nyd ham under "hvalpe" og vælg "a-kuldet".
25/4-10 Aga og Arne har bare været toptunede - det viste de klart i Lingen. Aga lavede hattrick. På 3 udstillinger i træk, har han fået CAC. Aga fik sit 3. Junior CAC i Lingen og blev Tysk VDH Junior Champion og Jugensieger Lingen. 3 titler på en uge - helt fantastisk godt gået af Aga, den dejlige og smukke dreng. Vi er så stolte af vores helt egen ACE OF BETON'S AGANOS.
19/4-10 Tju hej hvor det går. Så var vi i Berlin i går og Aga klarede det fantastisk. Han fik sit 2. Junior CAC og blev Jugendsieger Berlin. Så første titel pryder allerede hans skuldre. Super godt gået Aga og Arne - i viste i var toptunede :-)
11/4-10 Så kom vi i gang. Vores første udstilling i år. Det blev i Tyskland, Dresden og Aga klarede det flot. Han blev bedste Junior han og fik Junior CAC. Så rigtig flot gået af drengen.
Nu glæder vi os bare til at komme i gang med udstillingerne - så vi tager til Berlin i næste weekend. Det har været en hård tid for Arne, med al den ventetid - så både han og Aga er toptunet - Så bare kom an :-)
30/3-10 Så har vi modtaget et par dejlige billeder af Bilbo. Dem kan du også få fornøjelsen af, hvis du klikker ind under "hvalpe" og vælger "a-kuldet".
29/3-10

Stort stort tillykke til Drengebanden (A-kuldet). Et års fødselsdag. Vi håber I alle bliver endnu mere forkælet end I plejer at blive - selvom vi tror det bliver svært. Mange krammer til Jer alle og Jeres familier fra alle os på Kennel Ace of Beton.

Vi har været så heldige, at vi har modtaget billeder fra Cujo og Anton. Dem kan I se under "hvalpe" og "a-kuldet". De er et par skønne drenge.

21/3-10 Nu er der gået forårskuller i os, så vi har tilmeldt os et par udstillinger mere. De er lagt ind under "Vi ses". Håber I alle får et dejligt forår.
9/3-10 Vi har tilmeldt os et par udstillinger i Tyskland, som vi har lagt på "Vi ses".
16/2-10 Vi har sat lidt billeder i gallerierne, som vi håber I vil nyde.
7/2-10 Her nyder vi stadig sneen. Aga og Joyleen synes det er skønt at tjante og fjase rundt i den dybe sne. Anton er begyndt at være med - Det kan man jo lige så godt, når det nu ikke kan være anderledes. Vi har lagt lidt billeder ind i deres egne gallerier og i fælles galleriet, så hvis du har lyst, skal du være velkommen til at kigge.
2/2-10

Ja, som tiden dog flyver. Vi håber I alle er kommet godt ind i det nye år og ikke mindst alle jeres dejlige Bullmastiffer, rundt omkring i landet.

Vi er meget stolte over, at vi kan præsentere jer for vores kommende parring. Den bliver sommeren 2010. Læs mere om parringen her.

Vi har lagt nye billeder i fælles galleriet af vores dejlige trekløver, som vi håber I vil nyde.

20/12-09

Her er der sket lidt siden sidst. Jeg (Helle) er blevet færdig med min uddannelse som HUNDEMASSØR. Og jeg er allerede godt i gang. Det skal dog forenes med et fuldtidsjob - så det er om at nå det hele :-)

Jeg blev opfordret til at stille op til DKK, Kreds 3's bestyrelse og efter mange overvejelser sagde jeg ja. Jeg blev valgt ind og er kasserer og kontaktperson for Hvalpe og grundinstruktører.

Ja og så er der selvfølgelig vores dejlige hunde. Her kan I se nye billeder i fælles galleriet og i deres egne gallerier. De har nydt sneen i fulde drag.

Vi vil ønske alle og ikke mindst vores hvalpekøbere en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.

Pas godt på hundene når nytåret skal skydes ind.

21/11-09

Så har vi været på årets sidste udstilling i Gørlev.

Ja Aga er jo helt fantastisk - Han blev BIR hvalp i dag i Gørlev. Vi glæder os meget til at se og følge hans udvikling i hans udstillingskarriere. Vi er i hvert fald meget stolte af det vi har set i år. Det som gør os om end mere stolte er, at når vi er blevet slået, ja, så har det være en fra "drengebanden" Ace of Beton -en kuldbror, det er jo fantastisk, som opdrætter at opleve.

Anton den dejlige dreng, han blev 3. bedste han med Excellent (klik ind, man forstår godt, at dommeren udtaler: "kunne ønske nogot hårdere i sit hoved", frit oversat, så er han for sød i sit udtryk, skal se lidt mere "bister" ud - blandt venner bliver han også kaldt "sødehoved" og det er jo ikke uden grund - men døm selv.

Anton er Bullmastiffernes ældste udstillings han og han klare kampen mod de unge fantastisk. Vi synes han er den dejligste dreng og det er jo skønt at se, når han slår de unge af pinden. Så længe han gider udstille, ja så skal han med.

Far og søn er bare de dejligste.

Så er der lige vores søde lillemor Joyleen. Hende har vi valgt ikke at udstille mere, men hun er med os rundt på udstillingerne og nyder det - Vi er en stor familie og så længe vi kan være sammen i bilen, så skal alle med.

Og så er der lagt lidt nye billeder i fælles galleriet. Håber I vil nyde dem.

10/11-09

Så har vi været på udstilling igen. Anton og Aga gjorde det fantastisk i Herning begge dage.

Anton blev 2. bedste han med reserve CACIB begge dage.
Aga blev BIR hvalp lørdag og 2. bedste hvalp søndag, hvor han blev slået af sin kuldbror Ace of Beton's Agori (Cujo), som også blev BIR hvalp. Stort tillykkke til Pia og Lars.

Vi er fantastisk stolte af alle vores drenge.

4/10-09 Antons udstillingsresultater fra Brøndby er opdateret. Super gået Anton.
Anton har faktisk siden Tommerup pointmæssigt ligget som nr. 1 på Dansk Bullmastiff Klubs Rangliste. Han gør det super fint.

Der er lagt nye billeder ind i Agas galleri.
5/9-09

Så har vi været på udstilling igen. Nemlig i Tommerup, hvor der var dobbeltudstilling. Denne gang var det en helt speciel dag for os. Det var første gang, at vi skulle have bedømt 4 af drengene fra A-kuldet. Det var meget spændende og en helt fantastisk oplevelse.

Dommer Andreas Kirschstein, Tyskland gav alle 4 SL (Særdeles Lovende) og placerede dem således:
Ace of Beton's Agori (Cujo) som nr. 1
Ace of Beton's Agapo (Bilbo) som nr. 2
Ace of Beton's Aganos (Aga) som nr. 3
Ace of Beton's Aglaos (Ozzy) som nr. 4.
Ace of Beton's Agori (Cujo) blev endvidere BIR BABY og BIS i konkurrencen med Mastifferne.

Dommer William Hempel, USA gav også alle 4 SL og placerede dem således:
Ace of Beton's Agori (Cujo) som nr. 2
Ace of Beton's Aganos (Aga) som nr. 3
Ace of Beton's Agapo (Bilbo) som nr. 4.

Se billeder her

Man behøver vist ikke at spørge om vi var stolte - Alle tre familier skal ha' tusind tak, fordi I havde lyst til at komme og vise jeres skønne hvalpe frem. Det er vi meget taknemlige for.

For at fuldende vores store dag med hvalpene, ja så blev far Anton BIR (bedst i racen) og mor Joyleen blev 3. bedste tæve ved dommer Andreas Kirschstein, Tyskland.
Ved dommer William Hempel, USA, blev Anton 4. bedste han og Joyleen blev 3. bedst i klassen.

Der er lagt billeder ind af alle vores dejlige hunde på deres egen side, under højdepunkter. Ja og så er der lige smuttet et enkelt ind i Antons gallery fra Tommerup - vi synes simpelthen bare, at han er for dejlig den dreng.

Det bliver en dag vi sent vil glemme.

25/8-09 Den 22. august havde vi inviteret hele drengebanden til Hvalpetræf.
Der blev leget - både hos mennesker og hunde. Grillen var igang og snakken gik. Vi havde en forrygende dag og var utrolig glade for at se drengebanden igen - hvor er de bare skønne. Tusind tak fordi I ville være med til at gøre denne dag så hyggelig.
Desværre var Alfred og Anton forhindret i at komme - så dem vil vi glæde os til at se en anden gang.
Der er lagt lidt nye billeder ind under A-kuldet.

Vi har været på udstilling i Hillerød, hvor Anton blev 3. bedste han. Godt gået dreng.

31/7-09 Så har Aga fået gang i galleriet. Hvis du har lyst til at se lidt billeder af banditten, så kan du trykke her.

Vi har også fået lagt et par billeder ind af Basse og Cleo - Dem finder du under Antons date.

Mary Heli fra Kennel Rambulls i Norge, har været så sød, at sende os et par billeder af Anton, fra udstillingen i Vejen. Tusind tak. Dem finder du i Antons galleri.
15/7-09 Hip hip hurra. Vi hejser flaget for vores dejlige Anton, som bliver 5 år i dag. Stort tillykke fra hele din familie, som synes du er det skønneste og dejligste.
6/7-09 Bornholm, Bornholm, Bornholm - det bliver en dag vi aldrig vil glemme. Aga blev udstillet for første gang og han blev BIS (Bedst i Show). At han var den bedste Baby af alle babyer i alle racer (mellem 30 - 40 forskellige), ja det var vi ikke i tvivl om, men at dommeren Marit Sunde også kunne se det - det var så super skønt Tusind tak til Marit Sunde for den fantastiske oplevelse.
Anton blev BIR - han er stadig fit for fight den gamle dreng.
Joyleen blev 2. bedste tæve med Exellent - Hun er ved at finde formen efter sin drægtighed.

Vi har lagt udstillingsresultaterne og billeder ind på hver af hundene, på deres egne sider under Shows og highlights

Mini Anton, Louise og Henrik, som bor på Bornholm, havde inviteret os på besøg. Her fik vi hilst på Anton. Hvor var det skønt at se ham igen og se hvor godt han trives i sit nye hjem. Tak fordi I havde lyst til at se os, selvom vi var trætte og knap så selskabelige.

Den 27. juni var vi på besøg ved Ozzy, Mathias, Emma, Dorthe og Tue. Her fik vi hilst på Ozzy. Det var også skønt at se ham igen og se hvor godt han trives i sit nye hjem. Tusind tak for en hyggelig dag.

I kan se billeder fra vores besøg hos Anton og Ozzy her.
15/6-09 Så har vi endelig fået opdateret lidt igen. Vi har lagt Antons resultater fra de sidste udstillinger ind - Neumünster og Vejen. Anton blev BIM i Neumünster og fik CAC og blev TYSK KLUB CHAMP. (Dog med forbehold, da papirerne ligger til godkendelse i Tysk Molosser klub). I Vejen blev han 2. bedste han på begge udstillinger. Han har gjort det fantastisk og vi er meget stolte af ham.

Vi har også fået lagt nye billeder ind på A-kuldet som vi har fået fra Louise og Henrik. Tusind tak for det.
6/6-09 Dengang vi drog afsted.....snøft. Ja, så er alle hvalpene fløjet fra reden. Der er så stille, når vi tænker 8 uger tilbage, men vi er sikre på, at det skal lille Aga nok få ændret.
Vi har lagt billeder ind, af alle de dejlige familier, som vores hvalpe er kommet til. Vi ved, at de vil være i rigtig gode hænder - og det betyder alt for os. I finder billederne her.
Lille Aga som jo må bære den tunge byrde, at blive hos os - har fået sin egen side. Her vil I kunne følge ham fremover.

Vi har også den store fornøjelse at fortælle, at Supreme, søn af Anton, blev BIR hvalp i Aalborg den 3. maj 2009. Samtidig kan vi fortælle, at Emma, datter af Anton, blev BIR, hvalp og 4. bedst i gruppen på Skuet i Aarslev på Fyn den 1. juni 2009. STORT TILLYKKE TIL BEGGE.
18/5-09 Uha hvor tiden nærmer sig, for at de små skal rejse hjemmefra - synes det var igår de kom til verden. Men vi må se i øjnene at de nu er 7 uger og vi kun har dem i kort tid endnu. Hvor vil vi dog komme til at savne hver og en. Vi har lagt nye billeder ind på deres side, som du finder under hvalpe og A-kuldet. Hvalpene er lagt ind i samme rækkefølge som tidligere, men nu har vi sat deres navne på. Og så er der lige et par stemningsbilleder.
11/5-09 Hvalpene vokser og vokser og alting går stærkt - nu er de blevet 6 uger. Vi har mange sjove timer sammen med dem - de er bedre end den bedste Gøg og Gokke film. Vi har lagt nye billeder ind - håber I vil nyde dem.
3/5-09 Anton har været på udstilling hele weekenden. Lørdag i Nr. Sundby, hvor han fik Excellent og blev 3. bedste Champ. I dag i Ålborg hvor han blev 2. bedste Champ. og 4. bedste han med Excellent. Super gået af den "gamle" dreng.

Drengebanden har været ude og nyde den danske sommer og den store nye verden. Vi har lagt lidt billeder ind på deres side. Håber I vil nyde dem - de er bare skønne.
27/4-09 Vi har lagt nye billeder ind af hvalpene. Hvor går det bare for stærkt med at de bliver store. Nu spiser de selv og det gør de bare så fint. De stortrives og vi nyder dem i fulde drag. De er også kommet ud af hvalpekassen og de nyder at gå på opdagelse.
Uhm lidt mærkeligt at tænke på, at halvdelen af vores tid sammen med de 5 af dem er gået, men heldigvis så ved vi, at de familier de skal ud til, er de sødeste og dejligste og ikke mindst deres børn. Men de må altså vente 4 lange uger endnu, hvor vi skal nyde 4 korte. Godt vi selv beholder en - ellers var det nok ikke til at holde ud.
20/4-09 Anton var på udstilling i Hedensted den 19. april. Det var første gang i år, at blev udstillet og han gjorde det supert. Han blev 3. bedste han med en fantastisk kritik. Hvor er det dejligt, at DKK har ændret udstillingsreglerne således, at man placerer han/tæve fra 1 - 4 igen. Det gør det lidt sjovere, både at være udstiller, men også at være publikum.

Vi har også lagt nye billeder på af drengebanden, som vokser sig store og flotte. Der er rigtig kommet liv i hvalpekassen - de er bare så skønne. Billederne bliver stadig lagt i samme rækkefølge. Håber I vil nyde dem. Du finder dem stadig under "Hvalpe" og så "A-kuldet".
12/4-09 Vi vil ønske alle en god påske. Vi har lagt billeder ind af drengebanden. Synes I også skulle ha' mulighed for at se, hvor store de er blevet. Hovedbillederne er lagt i samme rækkefølge, som dem der blev taget, da hvalpene var 1 uge gammel, så kan man ligesom fornemme den store udvikling der er sket på en uge. Både mor og drenge trives og har det supert.
6/4-09

Så har vi fået nye billeder lagt ind af Roxy, Spirit og Supreme - fra Chilli og Anton kuldet. Helt utroligt som de vokser. Vi skal huske at nyde dem mens de er små, for det går så utroligt hurtigt med at de bliver store. Hvalpene er nu 8 måneder.
Se billederne under "Hvalpe" og "Antons date".

5/4-09 Så er der lagt billeder ind af Drengebanden. Både mor og drenge trives og drengene tager godt på i vægt. Det er nogle ordentlige banditter. Du kan se billederne hvis du klikker på Hvalpe og derefter A-kuldet.
30/3-09 Så er der stor glæde hos os. Joyleen og Antons kuld kom til verden søndag den 29. marts 2009 kl. 00.30. Joyleen fik 6 dejlige hanner. Foreløbig ser det ud som om, at der er 3 røde og 3 fawn. Lige nu har vi travlt, men senere vil der komme flere billeder fra hvalpekassen.
22/3-09 Vil lige fortælle, at det går super godt med Joyleen. Hun trives og opfører sig, som en rigtig drægtig dame nu engang skal. Anton har det hårdt - Joyleen gider ikke at lege med ham - man er vel drægtig. Vi glæder os til den kommende tid og kan næsten ikke vente. Nu er det snart ved at være oppe over. Men det skal vi nok fortælle om, når den tid kommer.
Vi har også lige lagt et nyt billede i Joyleens galleri - den gravide dame.
7/3-09 Torsdag den 5. marts blev Joyleen scannet for drægtighed og det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi venter hvalpe. Parringen er mellem Joyleen og Antonbeton, som du kan læse mere om, under deres egne sider.
22/2-09 Så har vi fået nye billeder af Basse, Cleo, Spirit og Supreme (hvalpe efter Chilli og Anton). Tusind tak til Jer, fordi I har sendt dem. Det er så dejligt, at høre nyt og se hvor store de bliver. Nyd billederne, som kan ses under "Hvalpe" - "Antons date"
5/2-09 Vi havde den store fornøjelse, at møde Emma (hvalp efter Chilli og Anton) på Skue i Årslev den 1. februar. Nyd billerne under "hvalpe" - Antons date
11/1-09 Så har vi lagt nye biller i Anton og Joyleens galleri, samt i Fællesgalleriet. Nyd dem i den første sne i år.
28/12-08 Vi har været på besøg ved Jannie og Per i går og hilst på Supreme og Spirit. Vi havde en rigtig hyggelig dag. Tusind tak Jannie, Maiken og Per. Anton nød sine unger. Vi har lagt nye billeder ind i Antons galleri og under "hvalpe" - Antons date.
21/12-08 Vi har fået åbnet gallerierne - Vi har fået lavet et fælles galleri og her finder du også det gamle fælles galleri. Hundenes egne gallerier ligger på deres egen side. Tjek både de gamle gallerier og de nye - der er masser af dejlige billeder af vores hunde.

Vi har fået lagt et par julebilleder ind af hvalpene Basse, Spirit og Supreme - dem finder du under Hvalpe - Antons date.

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE
16/12-08

Det er med den største sorg i vores hjerter, at vi må fortælle at vores dejlige Beppe har forladt os.
Beppe forlod denne verden med den største ære og respekt og hun har sat sit mærke efter sig, et mærke som er brændt ind i vores hjerter for evigt.
At vi kun skulle få lov til at have hende i tre år er ubegribeligt, uforståeligt og dybt uretfærdigt. Hun var den skønneste hund man kunne forestille sig. Hun var pjattet, hun var et nussehoved, hun var en drillepind, hun var alt hvad man kunne ønske sig og ikke mindst så elskede hun sin familie.
Hun var en tapper pige til det sidste, men tabte desværre en ulige kamp mod lymfekræften.
Vi savner hende så ubeskriveligt og vi vil gerne takke alle for de søde ord, vi har fået både i vores gæstebog, i telefonen, sms'er og pr. mail. TUSIND TAK, det har varmet meget.

1/12-08 Vi har fået nye billeder af Chilli og Antons hvalpe. Det er vi utrolig glade for og du kan se dem under "Hvalpe" eller du kan trykke her.

Vi vil ønske alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår.
16/11-08

Så bevæger vi os igen på lyserøde skyer på Kennel Ace of Beton. Vi har haft juleafslutning i Dansk Bullmastiff Klub den 15. november og her blev Anton BIR (BOB) og NY KLUBCHAMPION. Beppe blev også NY KLUBCHAMPION og Joyleen fik Excellent 2 i Åben klasse. SIKKE en afslutning på udstillingsåret. Vi er utrolig stolte af de 3 dejlige hunde vi har.

Vi har været så heldige, at vi har fået billeder af Shine, som nu hedder Bella, dem kan du se her.

Til dem som har trænet hvalpe og unghunde v/Karina og mig, kan jeg fortælle, at Karina nu er autoriseret hvalpeinstruktør - MANGE GANGE TILLYKKE TIL KARINA med uddannelsen. Jeg ser frem til vores samarbejde fremover.

20/10-08 Så har vi igen været på besøg hos Chilli og hendes dejlige familie (både 2 og 4 benede). Håber I vil nyde de nye billeder af de dejlige hvalpe, som vi er meget stolte af.

En stor tak til Jannie og Per, som har gjort et formidabelt stykke arbejde i pasningen af hvalpene. Det betyder meget for os, at vi ved og vi kan se, at de er blevet passet og plejet, som ingen kunne ha' gjort efter. TAK JANNIE OG PER.
2/10-08 Se de nye billeder af Chilli's og Anton's dejlige hvalpe. Du finder dem under hvalpe
24/9-08 Resultaterne fra Ballerup, hvor vores dejlige hunde klarede det fint, er lagt på hjemmesiden. Se under deres egne sider.
9/9-08 Så er der nye billeder af hvalpene. De vokser og trives fortrinligt. De er nogle skønne bullerbørn - se under hvalpe.
7/9-08

VILD JUBEL på Kennel Ace of Beton - Anton BIR (BOB), Beppe 2 x BIM (BOS) og Joyleen vinder af Mellemklassen med Excellent på Fælles dobbeltudstilling med Mastifferne i Tommerup den 6. september 2008.
Det var helt fantastisk at stå med både en BIR og BIM og at Beppe på udstilling nr. 2 igen blev BIM. Tror det varer længe før vi får armene ned her hos os. Se under deres egne sider - Højdepunkter. JUBII JUBIIIIIIIII

26/8-08 Stor glæde på Kennel Ace of Beton - Anton er blevet far til 8 dejlige hvalpe. Se mere under hvalpe.
Anton og Joyleen har været på udstilling i Norge, NBK's store Bulltreff, hvor der var 72 hunde tilmeldt. Anton blev 4. bedste han ud af 30 hanner. Super godt gået af vores dejlige dreng. Joyleen fik en 2. præmie. Se mere under "Vores hunde".
19/8-08 Så gjorde Anton det igen. Han blev BIR (BOB) i Vejen den 16. august 2008. Beppe blev 1. vinder af Championklassen med Excellent og Joyleen blev 3. vinder af mellemklassen med Excellent.

Super dejlig dag for os og vores dejlige hunde, som endnu engang gjorde det fantastisk. Klik ind på deres egne sider under "Vores hunde" og se billederne.
30/6-08

I vores sidste nyhed havde vi i vores store iver for at fortælle, at vi havde fået ny hjemmeside, helt glemt at fortælle om vores dejlige hundes præstationer i Varde den 1. juni. Beppe blev BIM (BOS), Anton blev Excellent 2 i Champ.klassen og Joyleen fik Very Good 1. Undskyld vovser - I gjorde det så flot.

Vi har været på 2 udstillinger i weekenden. Dansk Bullmastiff Klubs Winnershow den 28. juni. Her blev Anton vinder af Championklassen med Excellent og fik sit 2. klubcertifikat. Beppe blev 2. vinder af Championklassen med Excellent og fik sit 1. klubcertifikat. Joyleen fik Good.

DKK's udstilling i Brøndby den 29. juni. Her blev Beppe vinder af Championklasse med Excellent. Anton blev 2. vinder af Championklassen med Excellent og fik reserve CACIB. Joyleen fik Very Good og blev 4. vinder af mellemklassen.

Vi er meget stolte af vores hunde, som har gjort det fantastisk. Klik ind på deres egne sider under "Vores hunde" og se billederne.

13/6-08 Så er vores nye hjemmeside kommet i luften. Tusind tak til vores søde webmaster Lena, for den store hjælp. Håber I vil surfe lidt rundt og nyde den.

5/5-08

Siden er opdateret med udstillingsresultater fra Nr. Sundby og fra Hillerød. Vores dejlige hunde har klaret det fint. I Hilerød vandt de alle deres klasse og Beppe fik CACIB og Anton fik res.CACIB. Dommeren valgte ikke at uddele res. CACIB til Joyleen, så res. CACIB blev ikke uddelt i tæverækken. Vi er fantastisk glade for vores resultater, men har dog lidt svært ved, at vænne os til de nye udstillingsregler, hvor man ikke placerer 2. 3. og 4. bedste han/tæve, men kun BIR og BIM, det er ligesom ikke så spændende mere.

29/3-08

Siden er opdateret med de sidste udstillingsresultater fra Næstved. Der er lagt nye billeder i hundenes egne gallerier. Håber I vil nyde dem.

25/2-08

Glæden vil ingen ende tage her hos os. Beppe udstillede i Bø i Telemarken, Norge Lørdag den 23. februar og blev Bedst i Modsat Køn (BOS), og blev dermed NY NORSK CHAMPION, kun en uge efter hun blev Dansk Champion. Det er da simpelthen for vildt. Vi er naturligvis utrolig stolte. De to første udstilinger i år og 2 Championtitler - hold da helt op.
Tak til Glenn Hall, Norge, for billedet fra udstillingen.
Tak til alle jer, som allerede har ønsket os tillykke i gæstebogen - det luner så dejligt.

18/2-08

Søndag den 17/2-08 var en stor dag hos os. Anton blev BEDST I RASEN (BOB) på årets første udstilling, nemlig i Odense. Han starter året som han sluttede det i Danmark og ikke nok med det, så blev vores smukke Beppe NY DANSK CHAMPION. Hun fik sit 7. certifikat og hermed det 1. efter hun er fyldt 2 år.  Lille Joyleen fik et “VERY GOOD 2”. Så vi er meget stolte og glade her på ACE OF BETON. Vores pragtfulde hunde har startet med nogle helt fantastiske placeringer. Det bliver utrolig spændende, at se hvad det nye år vil bringe.

Vi har lavet lidt ændringer på hundenes egne sider, som dog mangler lidt “krydderi” med billeder. De vil komme snart.

7/12-07

Anton har parret med Vibegården’s Chilli Pepper. Vi glæder os utroligt meget til at se de små bullerbørn. For mere information, se under hvalpe.

27/11-07

Vi er glade for at kunne præsentere ÅRETS TÆVE 2007 og igen i år, ÅRETS 2. BEDSTE HAN. Vi er fantastisk stolte.
I Herlufmagle blev Anton BIR (BOB) og fik sit første Klubcert og Beppe blev 4. bedste tæve. De er utrolige de to BARON børn, og vi er meget meget stolte af dem. Vi er også stolt af vores lille Joyleen, hun klarer sig ok på udstillinger. Hun måtte dog nøjes med en 2. præmie i Herlufmagle, men kommer igen - bare vent til hun bliver stor :-)
Anton var i Norge dagen efter Herlufmagle og her blev han 3. bedste han - fantastiske Anton.

Den 10. november 2007 deltog Kennel Ace of Beton på Opdrætteruddannelsens overbygning. En meget spændende dag, hvor kurset bestod udelukkende af Genetik og Jura.

7/11-07

Den 4. november 2007 var årets sidste DKK udstilling. Vores hunde klarede sig rigtig fint. Anton blev 2. bedste han, Beppe blev 4. bedste tæve og Joyleen blev 2. bedste unghund, tæve. Se nærmere detaljer under hver af de dejlige hundes sider. Vi takker Mette fra Librrani for de gode billeder.

28/10-07

Så gjorde Anton det. Han er blevet TYSK CHAMPION i Hannover den 27. oktober 2007. I Tyskland skal man have 5 Certer for at blive Tysk Champ. Anton har fået sine henholdsvis 5 Certer på 6 udstillinger. Nu er han 6 dobbelt Champion. Så han må være værdig til at kalde sig Multichamp. Beppe klarede det også rigtig fint. Hun fik sit første Cert. til at blive Tysk champ., så nu er hun også på vej her. Vi er utrolig stolte af vores hunde. Se deres resultatlister på hver deres side.

Joyleen blev hjemme, men har haft en fortrinlig dag på stranden og hun glæder sig til hun snart skal med til udlandet.

Vi vil også fortælle, at Beppe er blevet HD/AD fotograferet. Desværre blev det D i hofterne, men heldigvis 0 i albuerne. 

16/9-07

Så gjorde Beppe det igen, sit 6. certifikat inden hun er fyldt 2 år. Hun blev BIR (BOB) i Brøndby og fik endnu en titel, nemlig Københavns Vinder. Dermed har hun taget 2 titler inden hun er fyldt 2 år. Ja, man måtte altså fælde en lille tåre - sådan er det bare. Antondrengen blev 4. bedste han, han er bare for lækker den dreng. Lille Joyleen gjorde sit bedste, men blæsevejr er vist ikke lige hendes livret -så hun måtte nøjes med en 2.præmie, men det ved vi, at hun nok skal komme efter den lille pige. Se under hver hund, deres sider er opdateret med de nye resultater og nogle enkelte billeder.

3/9-07

Trekløvert har gjort det - 3. bedste tæve, 3. bedste han og 3. bedste unghund. Sådan. Beppe fik sit 5. certifikat, men er stadig ikke gammel nok til at blive Dansk Champion, men hun har jo snart fødselsdag. Siden er opdateret med de nye udstillingsresultater under hver hunds egen side.

23/8-07

Siden er opdateret med vores fantastiske oplevelse på Norsk Bullmastiff Træf og 20 års jubilæum. Beppe blev 1. vinder af sin klasse og 3. bedste tæve ud af i alt 41 tæver. Anton blev 5. bedste Champ.han med CK ud af i alt 13 Champ.hanner, hvoraf kun 5 fik CK. Lille Joyleen fik en 1. præmie, så hun klarede sig også rigtig fint. Det var en fantastisk oplevelse, at se så mange dejlige bullmastiffer på en gang. På hele Showet deltog der i alt 84, så vi føler at det, at blive placeret med Beppe var en flot præstation, som vi er meget stolte af.

14/8-07

Vi har endnu en gang ryddet forsiden - Beppe blev BIR i Vejen på DKKs jubilæumsudstilling den 12. Vi har opdateret med udstillingsresultater fra DKK jubilæumsudstilling den 11. og 12. august 2007. Der er blevet lagt nye billeder i fælles galleriet, og i Joyleens og Antons egne gallerier.

9/7-07

Vi rydder altså ikke forsiden selvom han har fortjent det den kære AntonBeton. Han blev BIR i Oldenburg den 8. juli 2007. Men det går så forrygende stærkt, at vi synes det er synd, hvis nogen ikke skulle nå at nyde billederne af de foregående succeser. Vi er ihvertfald meget stolte af alle vores hunde.

22/6-07

Så gjorde Beppe og Anton det igen. Beppe blev BIM på Dansk Bullmastiff Klubs Winnershow i Korsør den 16. juni (48 hunde deltog) og Anton ble BIM på DKK’s udstilling i Ballerup den 17. juni (28 hunde deltog).

3/6-07

Så gjorde han det igen den kære Anton. Han er blevet BIM i Neumünster idag.

19/5-07

Så har vi måtte rydde forsiden igen. Håber I har nået, at se det der stod i forvejen, for her går det lynende stærkt. Anton blev BIR og er dermed blevet SVENSK CHAMPION OG NORDISK CHAMPION i dag i Hasselholm, Sverige. Vi svæver rundt her og får slet ikke slidt strømperne - hold da op.

14/5-07

Udstillingsresultater fra Kreds 6, Århus den 12/5-07. Joyleen blev BIR Hvalp, Beppe blev 2. bedste tæve og fik sit 2. CAC og Anton blev 4. bedste han. Nyd også de dejlige billeder af alle 3, som er taget af fotograf Michael Beck. Klik ind på hundenes egne gallerier, som ligger under “vores hunde” og så på deres egne sider.

7/5-07

Beppe blev Unghundementaltestet den 28. april 2007. Vi har lavet et nyt link på Beppes side, hvor du kan se hvordan det gik.

29/4-07

Så har vi ryddet forsiden - det går stærkt her, men Anton er idag blevet INTERNATIONAL CHAMPION. Han blev BIR i Oldenburg.

26/4-07

Aktivitetskalenderen er opdateret.

13/4-07

Nye billeder i Anton, Beppe og Joyleens egne gallerier (klik ind under hver enkelt hund). Nye billeder til at klikke på under “vores hunde” og så er Anton kommet med på forsiden sammen med pigerne :-)

8/4-07

Udstillingsresultater fra Kreds 4, Ribe. Joyleen blev BIR BABY, Beppe blev BIR og Anton blev 2. bedste han. Se deres egne sider.

5/4-07

Aktivitetskalenderen er opdateret.

1/3-07

Vi har lavet en ny side ved Anton, hvor du kan se hans højdepunkter i 2006.

25/2-07

Udstillingsresultat fra NKK udstilling Bø, Telemarken den 25/2-07. Anton blev BIR og dermed NORSK CHAMPION.

19/2-07

Udstillingsresultater fra DKK udstilling i Odense den 18/2-07.
Nye billeder når du klikker ind på hver enkelt hund.

11/2-07

Nye billeder i Fælles Gallerie og nye billeder i Joyleens galleri

29/1-07

Så er der lagt nye billeder i det fælles galleri og i Anton, Beppe og Joyleens egne gallerier (klik ind under hver enkelt hund). Vi har beskrevet særlige kendetegn på Joyleen (klik på Joyleen under “vores hunde”). Endvidere kan du se hvor du kan finde os næste gang på udstilling. Vores søde venner har fået en dejlig Basset Hound, som du kan finde under links og så vælge “Flabbi”.

Kennel Ace of Beton har den 18. og 19. november 2006 deltaget i DKK’s opdrætteruddannelse (teoretisk del) og havde den 11. december 2006 besøg af Kredsens kennelkontaktperson Ulrikke Olsen (praktisk del). Den 20. december modtog vi brev fra DKK, hvor vi er blevet godkendt og vi har ligeledes modtaget kursusbevis på, at vi har gennemgået uddannelsen. Det er vi ret stolte og glade for, da alt har været fundet tilfredsstillende . Logo er sat på forsiden.

6/1-07

Side opdateret med nye Finske Bullmastiff links.

4/1-07

I dag har vi hentet vores lille nye familiemedlem. Det er Joyleen som kommer fra Game Keeper i Norge. Vi takker Trude og Rune mange gange for, at Joyleen har fået lov at  bo hos os og blive en del af vores familie. Vi glæder os meget til at se, hvordan hun udvikler sig. Joyleen vil man kunne se på de kommende udstillinger og vi glæder os meget til at vise hende frem. Klik ind under vores hunde og vælg Joyleen, her kan du se både billeder og stamtavle.

17/12-06

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.
Vi har indsat et billede i Antons galleri, hvor han er på agillitybane.

6/12-06

Beppe og Antons sider er opdateret med billeder fra udstillingen i Herlufmagle den 26/11-06.

26/11-06

Siden er opdateret med udstillingsresultater fra Herlufmagle d. 26/11-06. Anton og Beppe blev henholdvis 3. bedste han og 3. bedste tæve.

7/11-06

Antons side er opdateret med billeder fra Ballerup og Herning udstillingerne.

4/11-06

Siden er opdateret med Anton og Beppes udstillingsresultat fra Herning d.4/11-06. Anton vandt Champ. klassen igen og blev BIM.

8/10-06

Siden er opdateret med Antons udstillingsresultat fra Rostock d. 8/10-06

17/9-06

Siden er opdateret med udstillingsresultater fra Ballerup 17/9-06. Anton skulle stilles i Champ.klassen for første gang og HAN VANDT.

10/9-06

Siden er opdateret med et nyt link til et helt nyt forum som ikke findes i forvejen, nemlig et forum om Bullmastiffer.  Forummet er oprettet af Kennel Librrani og vi ser det som et rigtigt godt tiltag, som vi håber rigtig mange vil benytte, så man på sigt vil kunne finde en masse viden her og samtidig få svar på her og nu spørgsmål. Vi ville ønske, et sådan havde eksisteret, da vi skulle ha’ vores første Bullmastiff og vi glæder os også over det nu, da vi alle kan lære af hinanden.
Derudover er siden opdateret med et nyt billed af Beppe og Anton i deres fælles galleri, samt et nyt billed af Anton på siden med hans stamtavle.

2/9-06

Siden er opdateret med udstillingsresultater fra Tommerup udstilling 2/9-06
ANTONBETON ER BLEVET NY DANSK CHAMPION

20/8-06

Siden er opdateret med udstillingsresultater fra Winner Show 2006 i Korsør den 19/8-06.

30/7-06

Siden er opdateret med udstillingsresultater fra Brøndby den 27/7 - 30/7-06.

24/7-06

Udstillinger er opdateret med dommerændringer, samt de fortløbne udstillinger hvor man kan finde os.
Antons galleri er opdateret med et “forbudt” billede.
Antons mentalbeskrivelse er gjort mere overskuelig.

18/6-06

Siden er opdateret med udstillingsresultat fra Aalborg den 17/6-06.
Der er lagt nye billeder i Antons galleri.
Der er lagt nye billeder i Beppes galleri.
Der er lagt nye billeder i Anton og Beppes galleri.

27/5-06

Siden er opdateret med udstilingsresultat fra Neumünster den 27/5-06.
Vi har fået lavet et nyt afsnit om unghundementalbeskrivelse, krydret med dejlige billeder. Vi takker Helle Muldvad for hjælpen.
På Antons side er der lavet et nyt link med mentalbeskrivelse.
Der er lagt nye billeder i Beppe og Antons gallerier.
Der er lagt profiler ind på Beppe og Anton.

7/5-06

Hjemmesiden er opdateret med udstillingsresultater fra Hillerød den 7/5-06.

23/4-06

Hjemmesiden er opdateret med udstillingsresultater fra Årslev den 22/4-06.
Der er lagt nye billeder i galleriet, samt Anton og Beppes galleri.
Vi takker for billerne fra Fie og Dennis samt Kim og Helle.

11/4-06

Så er det lykkes os at få en hjemmeside in the air. Det er vi ret stolte over, så vi håber I vil nyde den.